Sep 22, 2014

RUMAH IDAMAN :: Tisu dapur

As Salam korang.............



ni ari kc nak share pasal tisu dapur jek pong...
korang wajib tak letak tisu dapur...
kalau kc memang wajib ada...
memang masuk dalam list shopping barang dapur

wajib tak wajib ikut masing2 punya keperluan...
kc guna tisu dapur untuk lap dapur lepas masak tuh....
mula2 lap pakai kain lap la dulu...
last sekali nak kasi kilat sangatttt....
pakai la tisu dapur nih....

dulu....
kc pakai jenis roll yang kayu nih...
kejap2 ilang...kejap2 kesana la kejap2 kesini...
si manis suka beno bawak kesana kemari...
abahnya pon sama...
tak boleh tengok bende nih setempat agaknya....

sekarang kc letak kat meja makan,,,
duduk ko sana senyap2...



suka...
kc beli tisu yang boleh lekat kat mozek atau kat peti ais nih....
harga RM10.90 kat the store...
ambik...duduk sana..tak boleh gerak2 dah...memang terbaik laaa...
atas tuh boleh letak barang2...tapi takut la tak berapa nak lekat..
letak bunga2 yang belom buang tanda harga tuh....hiih
malas betol nak buang...
dah bertahun beli bunga tuh...




kc letak atas table top....
sebelah table top 2 ada peti ais...
so lekatkan jek la kat tepi peti ais tuh....
senang...memang kompem takkan bergerak punya....




haa..lupe nak letak gambo nih....
ni jenis yang melekat kat mozek tu...
ada jugak penyangkut kat belakang tuh untuk letak kat paku...
tapi kc guna pelekat tuh jek la..tahan jugak nampaknya...
sampai entry nih ditulis...memang lekat jek kat sana tuh...


korang??
ada cerita pasal tisu dapur...
hihihih...meh la kongsi...
dah dulu ekkk...jumpe lagi..salam sayang dr kakakchinta xoxo..


L.O.V.E : sesetengah perkara nampak remeh..tapi ianya penting!


6 comments:

  1. lekat guna gam ke magnet tu kc? mmg nmpk kemas...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni jenis yang pelekat kat mozek tu sis..saya update kat atas ekkk...letak pic sekali...hihih

      Delete
  2. pakai macam ni kemas sikit daripada letak macam ty je atas kabinet..

    ReplyDelete
  3. Salam singgah..nampaknya kena cari juga ni sebab tisu di rumah selalu tak ada di tempat asal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tema kasih sis sebab sudi singgah....... :)

      Delete

Terima kasih ler...sebab komen... :) jangan segan2 singgah ler selalu yek...tq bebeh....