Mar 21, 2013

RUMAH IDAMAN : langsir

Salam Semuanya....

Hi.....
tu ari kisahnya kc jenjalan ler nak cari kain untuk buat tudung half moon kc tuh...
tudung yang mana??? ni ha story kat sini (klik sini).

menyempat la lagi nk membelek2 kain langsir untuk rumah ahkak yang akan siap tu karang...tapi yang bestnya...konsep kaler apa tak tau lagi cuma yang pasti kc nak kaler bilik kaler purpple.. cantik??? hihih skang nih kc tengah usha2 blog2 orang..kot2 ada lah yang boleh di jadikan inspirasi...

Langsir merupakan antara tarikan utama untuk sesebuah kediaman..cube bayangkan umah cat dah cun...perabor dah lawa...tetiba tang langsir tak di ambik perhatian. kan dah spoil tuh namanya...bukan lah kc nak lawa2 bukan main lagi...sekurang2 nya ada lah konsep sikit...tapi jika di izinkan Allah...mana la tau time nk buat semua tuh duit perabih ke lain ke...apa ke....tunggu dan lihat jek ler karang...







haaaa...amacam mengancam tak...warna yang lembut pas tuh ada penegasan kaler hitam tuh. tapi nih adalah rancangan semata2 kot2 la time nak beli tuh ada lagi mengancam sape tau....tup2 tukau ke lain orang kata kc tipu lak...ni belom final lagi..nanti kc try cari yang lain2 plak..but this one memang kc berkenan ler...harga pon boleh tahan gak la dalam RM40 semeter. Meterial kain macam satin dan berkilat sikit... KC rasa untuk bilik memang cantik la...Paten langsir camana lom pikir lagi later2 karang kita pikir...kang ada lah idea camana nak buat....


Kaler ruang2 yang lain kc tak pikir lagi..dan tak sempat nak pikir pon..nanti2 kc cerita lagi...



L.O.V.E : perancangan tuhan lebih HEBAT....



2 comments:

  1. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Insyaallah nanti saya akan folow balik okeh.....thanks sebab singgah...

    ReplyDelete

Terima kasih ler...sebab komen... :) jangan segan2 singgah ler selalu yek...tq bebeh....