Mar 3, 2013

KFC 25% Diskaun weiiii....

Salam semuanya...

Nampaknya loveischinta80.blogspot.com semakin layu entrynya...sebulan 2 3 entry jek sekarang nih...tak tau la apa yang disibokkan oleh tuannya...hadooiiiyaiiii....tapi tuan punya sudah berjanji akan meningkatkan usaha untuk menaip entry sekurang2 nya seminggu 2 entry...

aja2 figthing!!!!!
elehhh..ko jangan cakap jek kc..bukutikan lahhhh....haddooii...tolong la datang balik semangat mebnulis..skang nih kc lebih syiokkk membaca kisah2 orang dari blog2 kegemaran...nak cari idea untuk menduduki mahligai baru nih...ahahaha...tungguuuu ya...lambat lagi tuh cerita....


dah2 kc nak cite pasal lain sebenonya.....semalam Ahad me..husband dengan si manis g lah makan KFC, request by my doter lah tu pon sebab kat kfc ada permainan seciput tuh.....pas tuh dah tu jek fast food yang ada kat Tangkak nih so boleh gak ler layan...



pas tuh nampak la notis nih atas meja.....heeeiiiii 25% diskaun untuk setia hari SELASA....apa lagi pas nih keje makan KFC jek ler ari selasa...asal selasa KFC..asal KFC Selasa.. ahahahaha bertambah2 la kegemukan macam gini gayanya. tapi ingat ini untuk Snack Plate aje ya....kalau nak makan beger ke apa2 yang lain tuh harga biasa aje...klu semua ada diasaun tutup la KFC nih karang...ahahaha



tapi sebelum tuh baca terma dan syarat dulu :
KFC di Malaysia Sahaja (kecuali KLIA, LCCT,Mall of Medini & Genting)
Bla...bla...bla.....bace ler sendirik....



L.O.V.E : ni ari Isnin...esok Makan KFC okeh......



1 comment:

  1. Dapatkan Diskaun, Baucar dan Rebat Tunai di Rakan Kop 1KUBSB. Tawaran TERHAD!

    ReplyDelete

Terima kasih ler...sebab komen... :) jangan segan2 singgah ler selalu yek...tq bebeh....